Qui som?

Tenim quaranta anys de trajectòria: des dels dissenys d’estands, a introduir de mica en mica màquines d’impressió i, finalment, entrar de ple en el món de la retolació i imatge impresa.

El que ens identifica és la capacitat per a trobar una solució sigui quina sigui la necessitat que tingui el client. Saben que poden confiar en nosaltres, perquè els resolem el que necessiten.

A part de l’equip composat per l’Enric, la Mila i la Xènia treballem i col·laborem amb diversos professionals i, si hi ha alguna cosa que no fem, busquem qui ho pot fer. Aquesta és la nostra vocació d’empresa, la de resoldre la necessitat del client.

Enric

Mila

“La idea des de l’inici és imaginar, inventar i solucionar. La meva passió és crear coses des de zero i imaginar mil possibilitats”

Xènia

“Vaig començar la meva carrera per un camí completament diferent al qual em trobo. 40 anys després encara em sorprén la quantitat de coses que puc crear”

“Empatitzo i connecto molt fàcilment amb la gent, això m’ajuda a entendre què demanen i com plasmar-ho per a que sigui el més similar possible al que tenien en ment”

I ens acompanyen

Confiem en el cercle que hem creat per tal de poder donar més del 100% de nosaltres. Sabem que podem fer moltes coses, però també sabem en qui confiar quan necessitem un cop de mà.

Els millors professionals per tal de poder oferir-te el que et mereixes.